Tuesday, December 29, 2009

SELAMAT TINGGAL 2009 & SELAMAT DATANG 2010

Salam..

wah, lame betul aku x update blog ni atas sbb2 tertentu..lgpon nk tulih kne ade idea n crita, br seronok menaip...hehe..
diam x diam dh smpi ke penghujung bulan 12 2009..

Alhmdulillah, Allah masih mmberi kite kesempatan n peluang tuk hidup di bumi yg indah ini..

mengimbas kembali 2009..aku rase mcm2 yg berlaku dlm idup aku..
ade yg suke, duka, manis n pahit..semuanyer mmberi kenangn tuk aku...
tp apekah azam aku tercapai ek..hehe..azam tu ckp kt mulut je, tp klu x dilaksanakn, x jadik gak..hehe...
ckp pasal azam ni..rasenye ade gak beberapa azam yg tercapai kot...
hehe..ape ek?
hehe..adela sikit2.. tp lom smpi dpt capai sume...huhu..

ade gak bende yg aku x expect berlaku, leh plak berlaku..ermmm..yela..kite kan manusia..cume merancang..ALLAH yg menentukan..
hehe...

tp paling ketara bg aku..2009 menyaksikan ramai kwn2 ku mendirikan rumahtangga..
Alhamdulillah,, moga pasni aku plak ikut jejak langkah diorg..haha.. poyos gile ayat...

Apepon, smoga korg kekal bahagia hingga ke akhir hayat...kang aku kawen, korang wajib dtg tau..hehe..

2009 juge mmberi aku peluang tuk berkenalan dgn ramai kwn2 baru....
ade gak kenangan g singapore n pulau redang..hehe..
moga persahabatn yg terjalin kekal..

ade bebrapa perkara yg terjadi dlm 2009 yg pastinye meninggalkan kenangan buat aku..

rahsia....shhh...
ngeh ngeh ngeh... :)

of cos yg manis2 n indah belaka..hihi...



dan...



sblm 2009 melabuhkan tirai, aku diterima bekerja dlm LHDN...

akhirnyer, aku terpaksa kuar jugak dr bandaraya JB..huhu...mmg sedey tp rezki aku kt sini kan..
byk kenangan aku kt company lame di Brinfo yg begitu berjasa pdku...huhu..
terima kasih semua...

apepon, aku akan belajar byk bende baru kt sini..
wish me luck.. :)

last but not least..

semoga 2010 akan mmberi lebeih byk kebahagiaan, kedamaian, keceriaan n dipermudahkn segala urusan kita di dunia n akhirat insya-Allah..

selamat tinggal 2009 n selamat datang 2010.. :)


4 comments:

~ ReD ~ said...

haa...ber'updet' jugak hujung2 tahun ni..hehe

damai said...

haha..
tula pasal..
red ni nmpk je taw..
hehe..

~ ReD ~ said...

of cosh la nampak
kat blog list kite.. kan ada updet..hihi

Asue said...

eh..damai..awak dh keje kt ldhn ke...emm..leh la nanti kalo sng2..akak nk mintak tolong ar..bab cukai nie..akak failed ler...pastu awk dok department apa